Ο Σύλλογος

Δημιουργήθηκε από απλούς λάτρεις των πουλιών ο πρώτος σύλλογος πτηνών στην Πελοπόννησο και από τις 6/4/2011 είναι και επίσημα αναγνωρισμένος με απόφαση του πρωτοδικείου Ναυπλίου.

Ο Πελοποννησιακός Σύλλογος Πτηνών (ΠΕ.ΣΥ.Π.) με σκοπό όχι μόνο την εκτροφή των γνωστών κατοικιδίων πτηνών στα κλουβιά αλλά και την προστασία των ελεύθερων πτηνών που βρίσκονται γύρο μας και απειλούνται κυρίως από την ανθρώπινη παρουσία και παρέμβαση ή καταστροφή του φυσικού τους περιβάλλοντος καθώς και την παράνομη θήρευση και αιχμαλωσία τους.

 

Με γνώμονα τα παραπάνω καλούμε όλους τους φίλους των πτηνών (εκτροφείς, χομπίστες, απλούς φίλους των πτηνών) να γραφτούν στον σύλλογο μας ώστε να πάψει να είναι σύλλογος μας και να γίνει σύλλογος όλων των φίλων των πτηνών και μαζί να μοιραστούμε γνώσεις, ιδέες, δράσεις ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε τους σκοπούς του συλλόγου .

 

Ο Σύλλογος έχει έδρα του το Άργος και αυτή τη στιγμή αποτελείτε από 30 μέλη. Άμεσος σκοπός του είναι η διοργάνωση σεμιναρίων ενημέρωσης και επιμόρφωσης των μελών σε θέματα διατήρησης-αναπαραγωγής-εκτροφής των κατοικίδιων πτηνών καθώς και για περιβαλλοντικά θέματα (ήδη μετά την αναγνώριση έχει γίνει το πρώτο σεμινάριο και στις 8/5/2011 θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο).

 

Μεσοπρόθεσμος σκοπός του Συλλόγου είναι η διοργάνωση μιας έκθεσης ώστε το ευρύτερο κοινό να γνωρίσει τα πτηνά που εκτρέφονται από τα μέλη μας και να μάθει περισσότερα για την ορνιθοκουλτούρα στην περιοχή μας και όχι μόνο. Το μόνο που ζητάμε είναι αγάπη για τα πουλιά είτε βρίσκονται στο κλουβί είτε βρίσκονται στη φύση.

 

Get a better hosting deal with a hostgator coupon or play poker on party poker
Copyright 2012 Ο Σύλλογος. Δημιουργία Whale.gr