Ένταξη ΠΕ.ΣΥ.Π. στην Π.Ο.Ο.

Ημερομηνία δημοσίευσης

 

Με απόφαση της Γ.Σ. του συλλόγου μας αποφασίσθηκε ομόφωνα η ένταξη του Πελοποννησιακού Συλλόγου Πτηνών στην Πανελλήνια Ορνιθολογική Ομοσπονδία. Παρακάτω παρατίθεται και η ανάλογη αλληλογραφία.

 

Επιστολή ΠΕ.ΣΥ.Π.:

Αξιότιμοι κύριοι, σε συνέχεια των τηλεφωνικών συνομιλιών μας σας αποστέλλουμε την παρούσα επιστολή και με χαρά σας γνωστοποιούμε ότι έπειτα από συνεδρίαση της Γενική Συνέλευσης του συλλόγου μας Πελοποννησιακός Σύλλογος Πτηνών (ΠΕ.ΣΥ.Π.) με έδρα το Άργος που αναγνωρίστηκε ως σωματείο από το μονομελές πρωτοδικείο Ναυπλίου στις 21/06/2011, με Αριθμό Απόφασης 279/2011, αποφασίσθηκε ομόφωνα η προσχώρηση μας στην Πανελλήνια Ορνιθολογική Ομοσπονδία (Π.Ο.Ο.) και επιθυμούμε με την παρούσα να μας εντάξετε στη δύναμη σας ώστε μαζί να συμπορευτούμε  και να προάγουμε με την βοήθεια σας την ορνιθοκουλτούρα τόσο στην περιοχή μας όσο και στις όμορες περιοχές.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε και από  την πλευρά μας θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για μια απρόσκοπτη συνεργασία.

Επιστολή Π.Ο.Ο.:

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Ο. που έγινε στις 22-09-2012 σας ανακοινώνουμε ότι έγινε δεκτή η αίτηση σας για είσοδο στην Ομοσπονδία μας.

Σας καλωσορίζουμε και πάντα στην διάθεσή σας.

Get a better hosting deal with a hostgator coupon or play poker on party poker
Copyright 2012 Ένταξη ΠΕ.ΣΥ.Π. στην Π.Ο.Ο.. Δημιουργία Whale.gr