Η Μετάλλαξη "Ινο"

 ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ “ ΙΝΟ”

Αυτή η μετάλλαξη εμποδίζει την εμφάνιση στο πτέρωμα της ευμελανίνης (μαύρης και καφέ) και επιτρέπει στην καφέ φαιομελανίνη να εμφανιστεί πολύ έντονα στο χείλος των πτερών, δίνοντας εις τα οξειδωμένα , ένα τυπικό σχήμα που η περιφέρεια του δεν περιέχει ευμελανίνη στο κέντρο, όπου φυσιολογικά εναποτίθεται για να δημιουργήσει το σχέδιο.

Περισσότερα: Η Μετάλλαξη "Ινο"

Η Μετάλλαξη Οπάλ

 ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΟΠΑΛ

Αυτή η μετάλλαξη εκτός του ότι ελαττώνει δραστικά την καφέ φαιομελανίνη, ελαττώνει επίσης και τις ευμελανίνες μαύρη και καφέ αντιστρέφοντας της θέση τους στο πτέρωμα. Έτσι αντί να τίθενται εις το ανώτερο τμήμα τους τίθενται στο κατώτερο δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο και σε συνδυασμό με την ανάκλαση του φωτός σαν οπτικό αποτέλεσμα ένα χρώμα γαλάζιο. Αυτό δεν είναι εμφανές σε ράμφος, πόδια νύχια. Είναι μια μετάλλαξη αυτοσωματική με υπολειπόμενο χαρακτήρα.

Περισσότερα: Η Μετάλλαξη Οπάλ

Η Μετάλλαξη Παστέλ

 

ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΠΑΣΤΕΛ

Έχουν υποστεί την επίδραση του 2ου παράγοντος Ελαττώσεως που εμποδίζει την μελανοποίηση του πτερώματος ανοίγοντας συνολικά το χρώμα του πτερώματος.

Περισσότερα: Η Μετάλλαξη Παστέλ

Η Μετάλλαξη Σατινέ

 

ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΣΑΤΙΝΕ

Αυτή η μετάλλαξη εμποδίζει την εμφάνιση της μαύρης ευμελανίνης και ελαττώνει την καφέ. Ελαττώνει πάρα πολύ την καφέ φαιομελανίνη.

Περισσότερα: Η Μετάλλαξη Σατινέ

Η Μετάλλαξη Τοπάζιο

Η μετάλλαξη αυτή ελαττώνει και μεταβάλει την μαύρη ευμελανίνη μετατρέποντας την σε καστανόχρωμη. Προκαλεί επίσης την ελάττωση τόσο της καφέ ευμελανίνης όσο και της φαιομελανίνης.

Περισσότερα: Η Μετάλλαξη Τοπάζιο

Get a better hosting deal with a hostgator coupon or play poker on party poker
Copyright 2012 Καναρίνια Χρώματος. Δημιουργία Whale.gr